torsdag 29 december 2011

Happy thoughts..

Efter att spenderat eftermiddagen hemma hos bror kom jag hem till en tom lägenhet, men på tv-bordet hittade jag två stora rosor som F smugglat in medan jag var ute på äventyr. Gulligt! :)

/R

tisdag 27 december 2011

It's not healthy for me to feel this way..

Tänkte bara berätta att julen firade vi hemma i Tandsbyn. Men sent på söndagen åkte vi tillbaka till stan eftersom Fredrik jobbar i veckan, men inte så han tar i tills han spricker vill jag lova. Igår vid lunch överraskade han mig med att plinga på dörren med dagens frukost! 

Dagen i dag har jag spenderat med Elin och det verkar som jag fortsätter i denna veva under morgondagen. Blire en liten utgång kanske? På torsdag är iallafall F ledig igen så då åker vi till stugan på Moan för att fira in det nya året.
/R

torsdag 22 december 2011

Dan före dan före doppardan..

Nu är det inte länge kvar till julafton och det är Fredriks sista dag på jobbet idag innan ledigheten börjar. Imorgon åker vi hem till Tandsbyn för att firar julen där med min familj. Men vi börjar med att fira ikväll med att sitta och dricka glögg på balkongen. Så när F kommer hem får han ta och skotta av den från lite snö medan jag ska ställa mig och baka en kaka.

/R

fredag 16 december 2011

Latmasken ska nu regera..

Mot träning ska jag protestera.
Latmasken ska nu regera.
Feta chips kom ge mig mera.
Jag vill inte motionera!


Nej men allvarligt, måste börja röra mig igen efter jul!

/R

torsdag 15 december 2011


Where trouble melts like lemon drops, high above the chimney tops.
Thats where you'll find me!



/R

tisdag 13 december 2011

Ordningsvakt..

Igår kväll var jag på ett informationsmöte. Funderar nämligen på om man skulle ta och bli ordningsvakt. Och nu känner jag mig 70% säker på att jag kommer skicka in en ansökan iallafall. Sen börjar inte testen fören i april. Så jag har gått om tid att verkligen bestämma mig.

/R

söndag 11 december 2011

Helsingborgs bo?

Funderar på om man kanske skulle flytta till skåne? Har iallafall suttit med Fredrik några timmar nu och kollat på lägenheter. Så hittade jag min pärla.. Det är precis som jag vill bo, högt i tak, stora fönster, kakelugn, stora dubbeldörrar och enorma rum! Dock måste bara väggarna målas om i vitt och måla ramarna i dörrarna i mörkrött eller något matt grön färg, Köket ska byggas om så bänkar och spis är mot fönstren och väggen mellan tvättstuga och badrum ska rivas. Men det är sånt där man kan göra eftersom. Nu när vi ändå leker med tanken.

Se hela lägenheten:
www.hemnet.se

/R

fredag 9 december 2011

Runt ditt hus går ett stängsel av syrén, som doftar mer än stänger ute det som ingen ska se. Bara jag vet en hemlig grind, den leder ännu längre in..

Med allt du är, dit du ska,
bredvid dig går jag!

Htc smart?!

Min telefon mår verkligen inge bra längre. Foton jag tar sparas inte, och om dom sparas så kan man inte föra över dom till datorn. Klockan låser sig och kan ligga flera timmar efter. Jag kan inte lyssna på radio utan att det blir systemfel och massa andra småsaker. Så ja, det är dags att köpa en ny!

/R

torsdag 8 december 2011

Tandsbyn..


Om några timmar åker jag och Elin hem till Caiza för att fika lite. Caiza ska baka! :)
Så nu måste jag hoppa in i duschen och sen blir det en sväng på stan för att fixa lite julklappar.
Puss hej..

/R

onsdag 7 december 2011

Jesus, walk with me..

Idag ska jag följa med Fredrik på lägenhetsvisning.. Den ligger i det området där jag vill bo, borta vid Milko/Arla. Det blir dock en bit bort från mig här på Frösön, men vi kanske har varit lite väl bortskämde med att bo grannar. Hoppas iallafall att han får den om han vill ha den.:)



Nu ska jag kasta i mig något ätbart sen blir det en sväng förbi brorsan innan Fredrik slutar..

/R

måndag 5 december 2011

Sweet dreams..

Tänkte dela med mig lite om helgen i Stockholm. Och kan börja med att vi checka in på hotellet vid 14 snåret, men vi drog väl ganska direkt ut på stan. Bland annat så blev det ett besök på julmarknaden i Gamla stan där vi även åt god mat på en fin restaurang. Under kvällen mötte vi upp Marielle och Markus, testade lite olika krogar och drack några drinkar.

Efter en underbar hotell frukost på lördagen var vi redo för en sväng på stan, där vi mötte upp min syster. Vi drog till skansens julmarknad, men det var ganska dåligt väder så vi gick och drack varm choklad på ett café medans regnet forsade ner utanför fönstret. På kvällen gick vi och åt på indisk restaurang och sen bio. Efter bion sa vi hejdå till syrran och drog hem till hotellet där jag slockna ganska fort.

Under söndagen hände inte så mycket egentligen. Vi åt ännu en fantastisk hotell frukost, checkade ut och sen var det ut på stan igen. Vi drog till Hötorgets marknad vilket ledde till att vi fick lasta bilen med 20 nya vinylskivor. Innan vi började vår resa hem körde vi ut till saltsjöbo och hälsade på Fredrik syster i någon timme. Vi kom inte hem fören runt 22 på kvällen igår, men det var pga vägarbete så vi fick åka en 40minuters omväg genom Gävle.

torsdag 1 december 2011

Syssla pyssla..

Medans F spenderar sin kväll ute i  loke, så tänkte jag passa på att hoppa in i duschen och börja packa. Och nu är det inte länge kvar innan jag får träffa Marielle igen! Längtar.. :)

/R

Stockholm baby..

Imorgon bitti åker jag och F till stockholm, vi tar in på hotell Amaranten mitt på kungsholmen och blir där några dagar. Ska bland annat dra med honom på lite julmarknader. Men vi börjar helgen med en liten utgång och middag med Marielle och hennes M :)

Tänkte även passa på att visa vad vi fick igår av Fredriks mamma. Ett stort paket full med små paket, alltså en adventskalender med klappar fram till julafton till oss båda, så jag måste säga att min mamma verkligen ligger efter nu. Har inte ens fått en chokladkalender?

/R