måndag 5 december 2011

Sweet dreams..

Tänkte dela med mig lite om helgen i Stockholm. Och kan börja med att vi checka in på hotellet vid 14 snåret, men vi drog väl ganska direkt ut på stan. Bland annat så blev det ett besök på julmarknaden i Gamla stan där vi även åt god mat på en fin restaurang. Under kvällen mötte vi upp Marielle och Markus, testade lite olika krogar och drack några drinkar.

Efter en underbar hotell frukost på lördagen var vi redo för en sväng på stan, där vi mötte upp min syster. Vi drog till skansens julmarknad, men det var ganska dåligt väder så vi gick och drack varm choklad på ett café medans regnet forsade ner utanför fönstret. På kvällen gick vi och åt på indisk restaurang och sen bio. Efter bion sa vi hejdå till syrran och drog hem till hotellet där jag slockna ganska fort.

Under söndagen hände inte så mycket egentligen. Vi åt ännu en fantastisk hotell frukost, checkade ut och sen var det ut på stan igen. Vi drog till Hötorgets marknad vilket ledde till att vi fick lasta bilen med 20 nya vinylskivor. Innan vi började vår resa hem körde vi ut till saltsjöbo och hälsade på Fredrik syster i någon timme. Vi kom inte hem fören runt 22 på kvällen igår, men det var pga vägarbete så vi fick åka en 40minuters omväg genom Gävle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar