måndag 28 februari 2011

Arbetsintervju..

Yesbox! Klockan 12 ska jag på arbetsintervju, Åhléns restaurangen ringde i fredags förstår ni. Så nu blir det en hopp in i duschen och en liten frukost. Håll tummarna för mig. :)

söndag 27 februari 2011

Uttråkad..

Så jag tänkte blogga lite.. Ligger och kollar på sex and the city, medans jag är så sugen på en riktig god smörgås eller en vårrulle? Tänkte iallafall berätta att jag haft en sån sjukt roligt och bra helg med Marielle. Kunde inte spenderas på ett bättre sätt. :) kyss hej

Vanlig söndag?

Blev en senare utgång med marielle igår igen, och massa äventyr. Nu sitter vi när skrattar till sex and the city! Btw så har jag fått till Internet på telefonen igen :) så nu blir det mer uppdatering igen. /R

lördag 26 februari 2011

På äventyr

Var som sagt på stan med Viktoria och lulla runt under dagen igår, blev bjuden på fika av hennes mamma och momma. Fredagen avslutades med en gudomlig utgång med ingen mindre än Marielle. En helt underbart rolig kväll, har nog inte skrattat så mycket på länge. Underbara människa!

Nu sitter jag hemma hos mamma på middag med hela familjen, trevligt. Men antar att man ska dra sig hem snart och kolla på melodifestivalen.
Och har som sagt inget internet hemma, så vi får se när vi hörs härnäst. Men jag går alltid att nås på telefonen

/R

torsdag 24 februari 2011

Sovdags?

Imorgon blir det en dejt med vicke, och senare på kvällen är ett mysterium! :) hoppas på någon kul. Men nu blir det sängen med en mysigare film. Kyss godnatt

Recall?

Bläh.. Mitt Internet i lägenheten sluta funka igår, tur man har gratis sur på telefonen! Sitter nu i lugnet på recall och väntar på att vickes arbetsintervju tar slut. Har vart där i 50 min nu. Aja hoppas verkligen det går bra för tjejen och att hon får jobbet. Puss

onsdag 23 februari 2011

Vilken grej?!


Allt börja med att jag skulle ta mig till affären för att köpa lite nödvändigheter.
Ni vet sånt där enkelt som en sjunkling med mens behöver. Gick inte som planerat kan man väl säga. Precis när jag skulle betala slutade kortet funka och jag kund inte ens kolla konto utdrag, tänkte att det var något fel på kortet. Gick vidare till Handelsbanken där det visade sig att hela deras system låg nere. Så gick vidare till Kärnan för att se hur det går med mitt barbord, där hon berätta att det kommer inte fören i slutet av nästa vecka. Och det är min historien om hur mitt 30min projekt blev till 2 timmars promenerande.

På vägen hem gick jag förbi IsabelleS som ska va typ Östersunds bloggare, väldigt söt flicka. Men hon är orange och är ett huvud längre än mig?! och hon är 93a - 94a? Vad är det med alla yngre som ska vara så mycket längre än mig?!

Inget går som just jag vill idag.. (:

/R

Dag 7

Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon?

Jag skulle spara?! :) Spara tills jag hade råd att köpa en liten lägenhet i ett annat land, som jag kunde rymma till på semestrar. Eller så skulle jag ta pengarna och åka jorden runt.
Eller så kanske man skulle köpa upp något litet fik på en mysig gata i Stockholm? Eller jag vet inte.. :) Den dagen det händer lovar jag att berätta.

/R

tisdag 22 februari 2011

När har det gått för långt?

Jag heter Rebecka och följer 48 bloggar dagligen, uppdaterar bloglovin ca 13-15 gånger om dagen. Och nu hittar jag mig själv följa live showen på CimonL blogg. Tjock pinsamt, inte är det så intressant heller! Men har man inget eget projekt på gång i sitt liv så får man lägga sig i alla andras. Eller?

Rädda mig..

/R

The girl has more talent than justin beiber..

http://www.youtube.com/watch?v=L64c5vT3NBw

/R

Cimon Lundberg

Klockan 06.24 i morse gick våran egna Cimon Lundberg officiellt ut i singel livet.
Kan tänka mig att många flickors hjärtan slogs av hjärtsnurp!

Kanon kul!

/R

måndag 21 februari 2011

Sol inne

Sol ute sol inne, sol i hjärta sol i sinne!

Blev en 30 minuters solning! Som terapi, är nu en ny människa.

/R

Börjar nästan gråta..


Jag hatar hatar hatar verkligen vintern, fattar inte att folk vill bo i det här.
Finns inget att göra under denna FULA årstid, inget kul iallafall. Ingen värme, ingen sol.
Alla lever för helgerna och alkoholen. Ni suger!
I sommar ska jag iväg någonstans..

Men tills dess ska mamma få köra mig till ett solarium för det här palla jag inte!

/R

Lägenheten





Eftersom jag städat idag ska ni få se helt över redigerade bilder på delar av lägenheten.
Ni får dock inte se större delar av kök, klädkammare och hall. Eftersom det inte är riktigt klart än och saknas möbler. Så visar jag resten förhoppningsvis i slutet av veckan, om jag fått resten av möblerna det vill säga. Hoppas!

Nu ska jag ta modet till mig och skotta lite på balkongen.

/R

Dag 6

Typ av killar jag faller för..

Mjo det är tydligen inte många det?!
Kanske lugn, smart, omtänksam och man ska veta vad sarkasm är.
Trygg i sig själv men absolut inte någon som måste synas och höras bland folk,
folk med bekräftelsebehov är den värsta folkgruppen.

/R

söndag 20 februari 2011

Dag 5

Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu..

En lägenhet i ett varmare land..
Var ganska längesen jag var utomlands nu, 4-5 år sen?
Prata med med Britta här om dagen att nu är man i en period i livet som man inte har en aning om vart man kommer befinna sig om någon månad. Vart man bor eller vad man jobbar med om ett år har man inte en aning om.

Någon som vill flytta med mig till ett land där solen faktiskt lyser?

/R

Visste du att..


.. I Thailand kan man köpa barn för 20kr styck?

Jag ska ta min månads peng och köpa allihopa, jag ska rädda barnen..

/R

Dag 4

Mina mål/drömmar/önskningar.

Hm, jodu.. Jag vet att jag vill bo i ett annat land någon gång i mitt liv. Både i New york och ett varmare land eftersom jag är en tjej som aldrig mår så bra som när solen lyser på mig. Jag älskar barn, och vill adoptera alla barn som behöver hjälp, kan dock bli svårt. Men hjälpa barn ska jag. Jag har ett mål att volontärarbete med barn och djur i Afrika, Indien och Australien. Sen måste jag se Paris, Kina och Japan någon gång i mitt liv.

Jag drömmer om mina barn som ska heta Lucas, Théa och Oskar.
Det har jag vetat sen jag var 14.


/R

Det är dags att tänka efter



Jag kan inte skilja på om jag vill skada dig,

men du om nån borde förstå

att man inte gör såhär mot mig



Min dag i bilder



Så jag tog en 20 minuters promenad till törners där jag tog en fika med Britta, blev kvar tills dom stängde. Drog vidare till clarion hotel och träffa Elin på Maltfestivalen där hon testade olika öler, eller liknande. Tog efter någon stund senare Britta under armen för en 45 minuters lång strandpromenad hem till mig. För att ganska snart promenera in till stan igen för att möta Elin på Olearys för ett glas och kolla på melodifestivalen. Visste ni att dom visar det där på alla sina tv-skärmar? Nice.. Drack iallafall ur glaset och sen väntade en 20 minuters lång promenad hem igen. Oj vad jag har vandrat.. Känns bra, looking good!

Ny header igen!

/R

lördag 19 februari 2011

Tid för en fika



Ska dra på mig lite smink och ett par "bland-folk" byxor, för att senare börja knata in till stan och ta en fika med Britt. Hoppas Dimitri och Gustav hakar på.. Och alla andra som vill också för den delen!

/R

En lördag



Usch, har ingen aning om vad jag ska lyckas åstadkomma med denna lördag.
Känns inge lockande att göra någonting utomhus när det är så kallt, vintern bara förstör allting. Men det får väl bli en liten strandpromenad iallafall, kolla in området och så.


/R

fredag 18 februari 2011

Visste du att..

.. Förra året gifte sig 50 000 par i Sverige, 23 000 av dom är idag skilda.

Jag tycker verkligen hela grejen med giftermål och förlovningar har tappat sin betydelse. Tycker inte man ska gifta sig om man inte kommer leve resten av sina liv ihop, och det tror jag inte man kan avgöra under sina första år tillsammans? Nae jag är nog helt enkelt inte den personen som planerar att gifta mig, har aldrig facinerats eller blivit berörd av det.

Men det är bara jag! Är nog många där ute som faktiskt planerat sitt bröllop sen dom var 7år, tycker bara att alla ska tänka både en och två gånger innan..

/R

Morgonstund har guld i mun



Två saker som höjer ribban på denna dag.

1. Morgonpasset i P3, älskar dom och deras otroligt sköna skratt. Lyssnar och små ler varje morgon.

2. Mica, jag har mica hos mig idag som hjälper mig packa. Och en av dom är verkligen en optimist om allt. "Nu är det bara 2 timmar kvar till fika" "Nu är det snart lunch" "Nu får vi snart gå hem" men det bästa han gör på fredagarna är ändå Fredagsmys låten. Han sjunger den tyst för sig själv heeela dagen! Får mig verkligen att längta tills kvällen då jag duka upp med dipp, morötter och popcorn.


/R

torsdag 17 februari 2011

Visste du att..



.. Det tar 20 sekunder för en röd blodkropp att cirkulera genom hela kroppen?

/R

Bra för mig

Jag har verkligen kommit ur matbalansen, och ätit väldigt konstigt senaste månaden. Har som ALDRIG känt mig hungrig så jag har inte haft någon koll på när åt åt sist och vad jag åt, detta är mycket dåligt och leder till att jag har haft ett sötsug efter något jag aldirg kommer på vad det är.

Veckans projekt har gått ut på att döda blomflugor och komma tillbaka till mina bestämda mattider. Så himla skönt, för jag börjar känna mig ytte pytte lite hungrig nu! :) Ska gå till fika rummet och ta lite ost. Till middag blir det havregryns gröt..

/R

Håret bara håret


Nu har jag, efter många år, börjat få elektriskt hår under vintern. Tror det är för att jag snålar så mycket på balsam när jag bor själv. Men det värsta var att hårsnodden redan i början av dagen gick sönder, och snärta mig på fingrarna?!

Så orkar inte bry mig om hur frillan ser ut idag, får förbli ett skatbo.
Nu ger jag upp

/R

onsdag 16 februari 2011

Bitica var är du?

Jag vill verkligen ha mitt matbord nu.. Håll tummarna alla söta att det kommer den här veckan iallafall, snälla!

/R

Dag 3

Dag 3 – Min favorit årstid och varför


Kanske inte så konstigt och annorlunda om jag säger att det är sommaren?


Och alla som vart utanför dörren någon gång den här veckan kanske kan förstå varför. Finns ingen människa som kan tycka om och må bra av det här?





/R

Whats the deal?

Det här är nog det mest fascinerande jag sett.
Att det kan bli ett sådant stort ståhej över en pannkaka? Såpass stor nyhet så att det står på skvaller bloggarna inom bara någon timme. Och den här läsaren som "misstänker något" och börjar googla efter dom riktiga pannkaks bilderna? whaaaaat?!

Alltså jag följer Kissies blogg slaviskt, och jag kan aldrig sluta underhållas av hur hon lyckas påverka folk om minsta lilla små sak, som en pannkaka?
Helt hysteriskt rolig tjej..

/R


Falsksanning*

Milko Milko Milko

Jobb mellan ca 08.00 - 16.15.. Skönt att komma tillbaka till gamla rutiner, eller? :)

Pengar pengar <3

/R

tisdag 15 februari 2011

Pr-trick?

Skunk-lorten och Lort-pullan har bråkat, kommer aldrig prata med varandra igen..
Nu är det Halv åtta som som gäller, gay tema den här veckan. Ingen den här veckan verkar tycka att någonting är gott! :P Undra varför man ställer upp i mat tv då? Som förra veckan när dom bjöd på hårdbröd till förrätt?

/R

Come on?!

Vad är det som slår slint i denna människas huvud när man måste slänga ur saker som att "oattraktiva" tjejer inte borde ha kille för att det är utsidan som räknas, bara för att man själv gått ner några kilo? Är inte dessa tider förbi?

Jag menar allvarligt tjejen, väx upp och börja tänk!

/R

Arbetsförmedlingen


Ska snart börja promenera in till stan för ett möte med af, dom är så sjukt tråkiga!
Förstår knappt vad dom håller på med, mig hjälper dom inte iallafall.
Sist jag var där hade de något "pepp" möte, där dom berätta att det är ca 6% chans att du får något jobb via platsbanken. Hokej!

Efter mötet tänkte jag försöka hitta det där lilla extra som jag har vart sugen på i ca 6 dagar, vet dock inte vad det är än. Tror jag måste köpa massa frukt, mjölk, majonäs och räkor.

/R

måndag 14 februari 2011

Nytt rekord!


Men gud vad ni är mysiga nu, det bara stiger för varje minut!
Blir helt rörd att det stiger så fort, får se vart det slutar när dagen är slut.

Mys mys, puss puss
Fortsätt gärna och kommentera mera :)


/R

Men flyt?

Det är som så onödigt, jag har inte blivit uppringde av någon arbetsgivare sen oktober. Förutom just den här veckan då alla ska ringa, men då är jag bortlovad till Milko!

Imorse ringde tex dagis för första gången och fråga om jag var upptagen idag, kände nästan gråten i halsen och ett darrande "jaaa". Jag vill så gärna in på dagis vikarie-höjdare-listan! och nu sumpa jag den chansen och dom kommer aldrig ringa tillbaka till mig igen. :'(

Dumma dumma dumma tjocknoj
aja, får tänka att jag tjänar dubbelt så mycket på Milko, och alla är så trevliga och säger "Välkommen hem".

/R

söndag 13 februari 2011

Tv tips

Om en halv timme börjar Wallander, men för er som är som mig och redan sett näst intill alla avsnitten kan jag tipsa om Sherlock, en underbar brittisk kriminalserie från 2010, säsong 1, avsnitt 3 av 3. Folk som gillar tex Criminal minds gillar det här. Tycker om Benedict Cumberbatch utstrålning, iallafall. Går på Svt1 kl 21.00 ikväll

/R

Sorgmygga


Eller blomflugor om de också kallas för, jag har börjat startat något som kan likna ett hotell för de små liven. Men nu får det vara slut, hädan efter kommer jag lägga hela min själ på att ta dö på dem.

Mitt första knep är att blanda någon typ av söt sörja och droppa i en droppe diskmedel, plan nr 2 är att ta hit rökare, så ni får komma och slänga era fimpar i en kanna vatten som jag kan vattna blommorna med. Funkar inte det, så kommer jag ställa ut alla blommor på balkongen tills dom fryser ihjäl!!!!!

Ni får gärna ta en cigg hos mig, eller komma med fler tips.

/R

Bitic


Shuu, hoppas verkligen mitt matbord kommer i veckan. Skulle vara så kul att få allt färdigt någon gång, kanske till och med kan få min garderob. Vore väldigt nice att få äta vid ett bord igen! Speciellt ett fint :)

/R

Dag 2


Dag 2
– En person jag vill träffa just nu.

Har suttit och gått igenom alla möjliga människor, kändisar, nära och kära.
Men jag har faktiskt ingen lust att träffa någon just nu, har det lagomt bra själv! :)
Kanske Viktoria? var väl en vecka sen jag träffa henne sist

Skulle dock vara väldigt nice att bara kunna gå in i en affär och välja ut hur mycket mat jag vill helt gratis. Vore ap gott :)

/R

lördag 12 februari 2011

Visste du att..


Guinness rekordbok har rekordet i att vara den mest stulna boken från biblioteket?




/R

Here i come


Hoho, fick faktiskt till svt1 efter ett tag. Känns underbart, så nu sitter jag och peppar.
Men väntan känns lång och det går inte precis något särskilt på tv innan 20.00,
så får se vad som komma skall.

/R

Bakisdag

Nee, inte precis! Men jag vakna för en halv timme sen, och hela natten har jag drömt att jag går på affären och köper chips, choklad och mjölk. Så jag får väl ta och gå och göra det nu. :)

Sen ska jag använda dagen åt att få till svt1 så jag får se melodifestivalen ikväll.

/R

fredag 11 februari 2011

Kvällens låt

Gick som sagt till Milko för att få en liten uppdatering, men så fort jag kom dit blev jag in kastad i arbete. Så idag har jag jobbat i 1½ timme. Första jag gjorde var att gå och handla alkohol för pengarna. typ..

Nu sitter jag och peppar mig själv med musik som inte många av mina vänner är så intresserad av, dom vill väl lyssna på.. tråkiga saker? :P hihi

Ska iallafall på Legalize Lola's releasekonsert ikväll. Ingen aning om vad det är, så det blir spännande. Hoppas alla får en bra kväll.
Kyss

/R

Janet long tank yeah


Köpte som sagt två linnen igår, löve it! Så nu har jag två till i samlingen.
aja, ska ta och äta min tidiga middag nu, sen börjar jag gå emot Milko och allt där till.

Hörs!

/R

Heartbeat



Ska dra till Milko en stund idag, ska nämligen få jobba på måndag också.
Så ska få en liten uppdatering på av som händer där!

Nu ska jag städa lite och sen duschen..

/R

Fredags plan

När jag kom hem idag var jag så trött att jag tänkte gå och lägga mig efter nyheterna.
Men nu sitter jag fortfarande här och ritar? kollar på ett program som jag verkligen avskyr!

Morgondagen har jag iallafall en del för mig. Ska duscha, dammsuga, fixa mig för kvällen, åka in till stan, dra på systemet, möta upp Dimitri och sen åka hem igen. Sen blir det lite release konsert på kvällen.

Hoppas det blir bra iallafall.
Godnatt

/R

torsdag 10 februari 2011

Dag 1


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

* Min bästa vän är Viktoria Espemo sen 2004
* Mina barn ska heta Lucas, Oskar och Théa (Bestämt sen jag var 14)
* Jag tar inte tabletter när jag har huvudverk
* Jag förlåter men stryker aldrig ett sträck
* Alltid vart kräsen i mat, men det börjar släppa
* Mamma är min förebild
* Jag väljer att köpa kläder före mat
* Jag samlar på elefanter
* Imorgon ska jag på Legalize Lola releasekonsert
* Brukar sitta i timmar med kylskåps poesi

/R

Precis som alla andra

Jag har verkligen försökt motstå dom här listorna. Men pressen blev för stor!

Dag 1
– En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

/R

blä på dig

You're not big, you're not clever, not big what so ever.

/R

The handyman


Jag lÅg och sov när han ringde och fråga om han kunde komma förbi och fixa alla saker. Det var bara att flyga upp, klä på sig och tvätta ansiktet. För sen befann han sig utanför dörren. Just nu springer han runt och blodar ner mitt golv och fixar mina saker.

Sen ska han köpa en ny hatt hylla åt mig! Toppen :D
Undra vad jag ska hitta på då?


/R

onsdag 9 februari 2011

Janet long tank


Mitt liksom många andra tjejers favorit plagg, Janet long tank. Jag har 6 stycken i olika färger och dom används varje dag. Imorgon tänkte jag gå och köpa 2 till färger som kommit in under veckan. Baby rosa och baby gul. Blir super fint fram till sommaren med en liten solbränna, funderar på en vit också. Jag som ska jobba nästa vecka måste passa på och skämma bort mig liiite granna :)

Nu ska jag sätta mig med en stor kopp té och mina nybakta muffins framför fuskbyggarna.

/R

Avlider


Jag håller på att avlider, dom senaste 2 kvällarna är suget efter choklad eller glass enormt.
Funderar på att gå ut i köket efter halv åtta och baka muffins. Ska hämta min muffinsbok och bläddra tills jag kommit på vad jag ska hitta på.

Men är det någon som ser halv åtta? tror damen inte förstått vad det går ut på, serverar hårdbröd med salt till förätt? :D haha LoooL

/R

Första posten


Förvisso en räkning, man ack så kul ändå! Eller hur..
Men skicka gärna brev till mig. Jag lovar inte att svara, men jag lovar att läsa :)

/R

Spännande jobb

Yeah, ska jobba nästa onsdag, torsdag och fredag!
Kommer bli väldigt kul.

Sängen är förövrigt snart klar :)

/R

Pang, boom, krasch!


Imorse kom farbror ikea med paketet. Försökte med en liten "jahopp, dom här bygger sällan inte ihop sig själv *blink blink*" Men han skratta bara och sa att om dom inte hade haft en hel drös med tider att passa under dagen, så skulle de gärna hjälpt till.

Hur bra hade inte det vart på en skala?
Men det är bara att sätta igång, och medans lyssnar jag på en skön musiklista. :)

/R

tisdag 8 februari 2011

Visste du att..











Det tar ca 38-40 år om man skulle fylla Globen

med vatten från en vanlig vattenkran.

/R

Foton


Har fått en hel del önskemål om att visa foton på lägenheten, kul att folk vill se! :)
Men jag måste dra på den godbiten ett litet tag till, vill verkligen få till sängen, garderoben och matbordet först.

Men håll ut, det kommer att komma!

/R

Tisdagsbrus


Har delat ut en 10 cvn idag faktiskt, känns så skönt!
IKEA ringde idag när vi satt och tog en fika och berätta att de kommer imorgon 07.15 och plingar på min dörr!! Fick ett stort sug av att bara gå hem och sova när jag hörde det! Men det är bra att dom kommer tidigt, så kanske jag får sova i en ny säng imorgon natt! :)

Hoppas iallafall jag snart får träffa min Viktoria igen.. Älskar när jag får ha henne för mig själv <3

/R

måndag 7 februari 2011

Veckans planer

Idag var lite av min lediga dag, för denna vecka är det ganska fullt upp igen.
Imorgon ska jag tex träffa Viktoria på stan vid 10.30, söka jobb vid lillänge, gå till norrvidden och fråga när dom kommer och ska fixa min lägenhet ska även beställa mitt matbord. På onsdag ska min säng komma mellan 07.00 - 16.00, hoppas så den kommer tidigt så jag hinner bygga ihop den under dagen. Torsdag ska jag träffa Britta, får se hur det går.

Älskar att ha saker att göra om dagarna, veckorna går så fort då.

/R

Buhu..

Fick nyss ett sms av telia där det stod att jag hade 100mb kvar på kortet.
Blir as stressad, för att fylla på kostar 300kr, och jag har inte råd med det egentligen! Och nu är det så att jag faktiskt behöver internet för att kunna söka jobb och allt. Så vad har man för val än att bara fylla på?

Börjar fan gråta alltså, 600spänn på internet under en månad är sjukt. Det är en kostnad jag inte klarar av. :'(

/R

Tatuering

Jag har funderat mycket på det här med min första tatuering, jag vågar inte göra en för stor, eftersom jag är så rädd för saker som gör ont, men ändå något som betyder något. Men nu känns det som jag kommit fram till något som jag verkligen vill göra. Kanske blir ett 901019 också på ett annat finger.

Frågan är när jag får mod till mig att göra det också!

/R

Men usch


Vet faktiskt inte alls vad jag ska hitta på idag, sitter och kollar jobb på Af nu men vad ska man hitta på sen? Är förövrigt så sjukt sugen på mjukt bröd! har inte ätit det på 5 veckor typ. Smörgås med en kopp varm choklad! så gott.. :)

Kanske en fika?

/R

söndag 6 februari 2011

Trasig

Jag är helt slut alltså, får kämpa för att hålla ögonen öppna!
Men ska iallafall vara vaken till 21-22 hade jag tänkte, annars lär man vakna vid 4 inatt. Inte okej..

Har förövrigt 14 blåmärken på mina ben?!

/R

Nobody does it better


Behöver inte säga så mycket, tycker rubriken talar för sig.
Älskar all tid jag får ha tillsammans med den här flickan, en riktig j*vla stjärna..

Nu har jag inte ätit på typ 24 timmar, måste ha mat nu!

/R

lördag 5 februari 2011

Heads up

Ska snart ta en promenad in till stan och hämta upp Viktoria, ta en runda på systemet och sen gå hem igen? eller?

/R

fredag 4 februari 2011

Rubiks


Kvällens sysselsättning är att försöka lösa min rubiks kub.
Det är faktiskt en ny sysselsättning jag börjat med som är riktigt rolig, nu när jag vet hur man ska gå till väga. Det hade dock varit roligare om man hade en riktig och inte en från OKQ8.

Tror det är en sak alla måste göra innan dom dör:
Lös en rubiks kub

/R